Bilim Kurulu |
|
Adı Soyadı |
Üniversite/Kuruluş Adı |
Prof Dr. Mustafa Çam |
Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Prof Dr. Mükerrem Kaya |
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Prof.Dr. Ramazan Gökçe |
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Prof. Dr. Fatma Meltem Serdaroğlu |
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Prof.Dr. Kezban Candoğan |
Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Prof Dr.Güzin Kaban |
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Prof Dr.Hasan Yetim |
İstanbul S.Zaim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Prof Dr. Semra Kayaardı |
Manisa Celâl Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Doç. Dr. Haluk Ergezer |
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Doc.Dr. Cem Okan Özer |
Nevşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Josue Delgado Peron |
Food Hygiene and Safety, Meat and Meat Products Research Institute, Faculty of Veterinary Science, University of Extremadura |
Doc.Dr. Elif Aykın Dinçer |
Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Doc. Dr Gülen Yıldız Turp |
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Doc. Dr .Emin Burçin Özvural |
Çankırı Karetekin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Doc.Dr. Eda Demirok Soncu |
Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Dr.Öğr. Üyesi Tolga Akcan |
Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü |
Dr. Öğr.Üyesi Müge Uyarcan |
Manisa Celâl Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |
Dr. Öğr.Üyesi Ceyda Söbeli |
Manisa Celâl Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü |